Trainingen

De superwoman trainingen brengen je in 8 tot 12 weken met small-group coaching naar een bepaald doel zoals meer flexibiliteit of weerbaarheid tegen stress. De trainingen starten op vaste momenten.

Yoga routine

Doe je minder yoga dan je zou willen? Denk je altijd eerst aan anderen? In deze training bouw je een langdurige yoga en zelfzorg routine. En daarmee ook de kracht om jezelf vaker voorop te stellen.

Eerstvolgende startdatum:

  • 1 oktober 2022

Flexibiliteit

Fysieke en mentale flexibiliteit is cruciaal om lekker in je vel te zitten. Deze training begeleidt je naar een soepeler lichaam en meer ontspannen mindset.


Eerstvolgende startdatum:

  • 1 januari 2023

Zen in 5 minuten

Maak jezelf weerbaarder tegen stress. Na deze training weet je precies wat jij op elk moment nodig hebt om te ontspannen en voel je die rust ook binnen de 5 minuten.


Eerstvolgende startdatum:

  • Nog onbekend

Rust vind je in jezelf, niet in een yogastudio

Wat is het verschil tussen een lidmaatschap en een training?

Een lidmaatschap is een maandelijkse abonnementsvorm dat jou toegang geeft tot de online studio (lounge en live lessen).

Een training is geen abonnement. Je volgt een training met een vast groepje dames gedurende een periode van enkele weken/maanden. Je betaalt in één keer voor de hele periode (tenzij je voor termijnen kiest).

Let op: het live lidmaatschap is inbegrepen in elke training. Voor de duur van je training hoef je dus niet te betalen voor toegang tot de lounge en live lessen.

Kan ik mijn inschrijving annuleren?

Ja, tot en met 10 dagen voor de start van een training kun je kosteloos annuleren. Vanaf 9 dagen voor start van de training krijg je 50% van je betaling terug bij annulering.

Je kan er ook voor kiezen om een vriendin in jouw plaats de training te laten volgen. Of om aan te sluiten bij de eerstvolgende startdatum van de training in kwestie.