Hé superwoman

Wil jij dat zen-gevoel van een yogales altijd voelen?

Word dan gratis lid van de superwoman yoga studio, een community van badass vrouwen die hun leven leiden met kalmte en kracht.

Wat krijg je als gratis lid?

community

Yoga thuis hoeft helemaal niet eenzaam of frustrerend te zijn. In de superwoman lounge delen we onze ervaringen, flows en tips.

De community is cruciaal voor een succesvolle home practice. Deze gezellige groep van superwomen houdt je gemotiveerd en geïnspireerd.

Op de community prikborden deel ik inspiratie en oefeningen voor op je mat. Niet alleen poses en flows, maar ook thema’s, affirmaties en stof om over na te denken.

yoga met kat
Zen bibliotheek

Samen weten we meer! Dus hebben we een zen bibliotheek met boeken, documentaires, blogs, apps of anderen dingen die jou helpen om meer yoga en rust in je leven te integreren.

Yogamat
visuele inspiratie

Padangusthasana…? Moneky Pose? Laat je niet tegenhouden door de honderden yoga namen en houdingen. Met de flows en oefeningen in de visuele inspiratie bib wordt yoga thuis stukken makkelijker!

video en audio

Het archief bestaat uit 50+ korte en lange yoga lessen. Niet alleen video’s maar ook in audio format, zodat je echt naar binnen kunt keren en voelen.

Bovendien zijn het niet alleen gewone yoga lessen zoals je gewend bent, maar ook lessen waarin we oefenen om zelf je bewegingen en poses te zoeken.

challenges

Je staat er niet alleen voor! Regelmatig houden we een challenge in de studio waarbij we samen een uitdaging van onze home practice aanpakken. 

Wat leden zeggen

Zij zijn al lid van de superwoman studio

Avatar
Rianne H.

Gouda

Ik kan het vergelijken met anderen tijdens de les hier loslaten en volledig focussen op mezelf. Super fijn!

Avatar
Kirsten V.

Amsterdam

Leuke en leerzame lessen, waarbij je echt even tot rust kunt komen. Hier draait het even niet om prestaties, maar om wat yoga voor jou kan doen.

Avatar
Simone M.

Dordrecht

Omdat het in een kleine groep is er veel persoonlijke aandacht wat heel fijn was. Rustige en fijne stem wat ook erg prettig was.

Happy women

Veelgestelde vragen

Hoe kan superwoman yoga me helpen met ontspannen?

In de superwoman yogastudio ontdek je welke yogatechnieken en poses voor jou het best werken om te ontspannen. Omdat je leert hoe je buiten een studio   yoga kunt doen, koppel je jouw rust los van een plaats. Ontspanning is dan altijd en overal binnen handbereik.

Ik help je ook een yoga routine te bouwen die je moeiteloos kunt combineren met je drukke agenda. Zo vindt je elke  dag even rust, niet één keer per week (als je de les haalt). 

Hier vind je meer  info over superwoman yoga.

Waarom is een lidmaatschap gratis?

Alle dames die thuis yoga doen, kunnen gratis lid worden. Thuis yoga is immers veel gezelliger en makkelijker als je omringd wordt door gelijkgezinde yogi’s.

En één persoon of docent kan je niet alles leren. Een home practice (en ieders agenda) is immers super persoonlijk. In de studio krijg je inspiratie en tips van vele superwomen.

Uiteraard is niet álles gratis. Als je meer diepgang en/of meer begeleiding wil, dan kun je een training volgen, bijvoorbeeld om een home practice te beginnen of een routine te bouwen. Deze cursussen zijn wel betalend.

Meld je hier aan als  gratis lid. Je wordt gestuurd naar een betaalpagina, maar je hoeft geen betaalgegevens in te voeren. Het is echt kosteloos.

Waar kan ik Superwoman Yoga vinden?

De Superwoman Yoga studio is volledig online (op het platform Huddle). Er is geen fysieke vestiging waar je naartoe kunt gaan.

Bij een home practice heb je eigenlijk geen vaste plek om yoga te doen. Want rust vind je niet in een yogastudio of in een speciaal zen hoekje in je huis. Rust vind je in jezelf.

Kan ik ook les blijven volgen in een lokale yogastudio?

Zeker! Als je de tijd ervoor hebt, ga dan gerust nu en dan naar een yogales in de studio om de hoek. Thuis zal je immers niet zo vaak een uur aaneensluitend yoga doen. Bovendien zal zo’n les je inspiratie geven voor je home practice.

Yoga thuis en yoga in een studio hebben allebei voor- en nadelen. Maar yoga thuis is wel de betere optie als je weinig tijd hebt voor yoga en als je buiten de les moeite hebt om te ontspannen.

Maak je superwoman account aan en…

  • krijg gratis toegang tot de online superwoman yoga studio
  • start meteen met yoga thuis met cursus ‘Kickstart je home practice’
  • wordt kalmer en sterker op de yogamat én in het leven

(geen addertjes)