In de superwoman yoga studio doen we komend jaar iets dat simpel vol te houden is en dat je sterk tegen stress maakt. Elke dag 1 van de 365 ‘meditaties’ uit het boek The Daily Stoic­čĄô

Wat is The Daily Stoic?

The Daily Stoic is een boek van de schrijver Ryan Holiday, ook bekend van The Obstacle is the Way en Ego is the Enemy. Met een korte pagina per dag leer je in 365 dagen de basis van de stoïcijnse filosofie.

De sto├»cijnen zijn bekend om hun innerlijke rust en onverstoorbaarheid. Het boek laat zien hoe je je emoties en gedachten kunt controleren. Hoe jij dichter kunt komen bij die onverstoorbare innerlijke rust.

Wat houdt de challenge in?

We lezen in 2023 elke dag ├ę├ęn pagina. Dat doe je gewoon hoe en wanneer jou het past. Voor- en achterlopen is helemaal prima.

Over die sto├»cijnse idee├źn gaan we op een apart prikbord in de superwoman studio discussi├źren en nadenken. Niet elke dag hoor, en al zeker niet verplicht. Maar we helpen elkaar sowieso het einde van het boek te halen.

Ook ga ik je met vragen en oefeningen uitdagen om de stoïcijnse filosofie toe te passen in je home practice.

Waarom is dit interessant?

Het boek op zich is al reuze boeiend. Maar het wordt ├ęcht interessant als je de filosofie ook direct toepast in je dagelijks leven! En dat doen we door middel van yoga.

De plusjes van The Daily Stoic challenge:

– Je kan beter omgaan met stress en chaos.
– Je past de idee├źn meteen toe in je yoga practice en in je leven.
– Je hebt maar 5 minuten per dag nodig.

Én het is mega gezellig en leerrijk om met andere superwomen te sparren!

Hoe kun je mee doen?

Met een (gratis) lidmaatschap van superwoman yoga kun je deelnemen aan alle discussies en yoga lessen gelinkt aan The Daily Stoic challenge.

Zo kun je meedoen:

1. Laat hier in de studio weten dat je meedoet
2. Koop het boek The Daily Stoic. Kan voor een tientje op Bol.com.
3. Wacht tot de start van het feestje op 1 januari 2023!

Je kan ook elk moment van 2023 instappen­čĹŹ­čĆ╗

Ben je nog geen lid van de studio en wil je graag meedoen? Maak dan eerst je gratis superwoman account aan via deze link. De link stuurt je naar een betaalpagina, maar je hoeft geen betaalgegevens in te voeren.

Goede voornemens slagen alleen als het leuk is. Let’s have fun, girls!

Top blogs

 Categorie├źn

Yoga thuis

De yogastudio voor jouw yoga practice thuis

Ontdek hoe je zonder veel moeite je eigen yoga sessies maakt en hoe je thuis een yoga routine bouwt. Volledig online en Nederlandstalig.

Want JIJ bent jouw beste yoga coach. Bepaal zelf hoe je beweegt op de yogamat en in het leven.