Wat is superwoman yoga?

In de superwoman yoga studio leer je thuis yoga doen zonder video of begeleiding. Zo kun je altijd en overal ontspannen en krijg je meer vertrouwen in je eigen keuzes.

Trajecten

In privé trajecten en gezellige groepstrainingen til je jouw yoga practice naar een hoger niveau

Community

Yoga thuis hoeft niet eenzaam te zijn. De community lounge is dag en nacht open voor inspiratie en gezelligheid.

Yogalessen

In de live lessen en video’s leer je yoga afstemmen op jouw lichaam en energie zodat je beter kunt ontspannen.

Waarom is thuis yoga interessant?

1. Je cultiveert meer bewustzijn

Eerst ontdek je hoe je tijdens een yogales de poses aanpast zodat ze (nog) beter voelen voor jouw lichaam. Door op de yogamat te oefenen met je gevoel en energie, word je ook naast de mat steeds bewuster ervan.

2. Je leert voor jezelf kiezen

Met een home practice zal je steeds meer yoga doen vanuit gevoel en intuïtie. Als je op de yogamat bewegingen maakt met liefde voor je lichaam, dan maak je ook in het leven betere keuzes met respect voor jezelf.

3. Je wordt weerbaarder tegen stress

Omdat je je yoga practice thuis doet (tussen de dagdagelijkse rommel en chaos), zal je ook rustig en kalm kunnen blijven wanneer het uitdagend wordt op werk of op andere domeinen in je leven.

Mediteren

Yoga is geen to-do, maar een plezier!

Hoe begin je met superwoman yoga?

1. Word gratis lid van de studio

Als lid van de superwoman yogastudio krijg toegang tot het uitgebreide video archief, de zen bibliotheken en de gezellige community lounge. 

>>  Lees hier meer meer over het gratis lidmaatschap

2. Doe de kickstart cursus

Met de gratis kickstart cursus wordt yoga thuis veel eenvoudiger dan je dacht en kun je meteen van start. Elke dag na je aanmelding krijg je toegang tot een nieuwe module.

>>  Download hier een verkorte versie van het kickstart stappenplan

3. Schrijf je in voor de live les

In de live yogalessen leer je hoe je de flow en poses afstemt op jouw noden die dag. Voel je zelfvertrouwen groeien naarmate je steeds meer je eigen yoga poses en bewegingen bepaalt!

>>  Ontdek de data van de eerstvolgende lessen

Online yoga

Overige vragen

Waarom is dit allemaal gratis?

Omdat het veel gezelliger en makkelijker is om thuis yoga te doen als je omringd wordt door gelijkgezinde yogi’s.

En één iemand of één docent kan je niet alles leren. Een home practice (en ieders agenda) is immers super persoonlijk. In de studio krijg je inspiratie en tips van vele superwomen.

Uiteraard is niet álles gratis. Als je meer diepgang en/of meer begeleiding wil, dan kun je een training volgen, bijvoorbeeld om een home practice te beginnen of een routine te bouwen. Deze cursussen zijn wel betalend.

Waar vind ik de superwoman yoga studio?

De Superwoman Yoga studio is volledig online (op het platform Huddle). Er is geen fysieke vestiging waar je naartoe kunt gaan.

Bij een home practice heb je eigenlijk geen vaste plek om yoga te doen. Want rust vind je niet in een yogastudio of in een speciaal zen hoekje in je huis. Rust vind je in jezelf.

Kan ik superwoman yoga combineren met yoga in mijn lokale yogastudio?

Zeker! Als je de tijd ervoor hebt, ga dan gerust nu en dan naar een yogales in de studio om de hoek. Thuis zal je immers niet zo vaak een uur aaneensluitend yoga doen. Bovendien zal zo’n les je inspiratie geven voor je home practice.

Yoga thuis en yoga in een studio hebben allebei voor- en nadelen. Maar yoga thuis is wel de betere optie als je weinig tijd hebt voor yoga en als je buiten de les moeite hebt om te ontspannen. Bovendien cultiveer je met superwoman yoga meer beslissingskracht en zelfvertrouwen, omdat je niet altijd zomaar kunt doen wat de docent zegt.