Rust nodig? Thuis ontspannen met deze 5 tips Kun je alleen maar ontspannen in de yogastudio en wil je dat thuis ook? Wil je dat zen-gevoel na de yogales vasthouden? Thuis ontspannen met yoga is […]
Waarom je thuis géén yoga hoekje nodig hebt Wil je graag thuis yoga doen, maar heb je geen plaats in je huis voor een yoga hoekje? Of heb je wel plaats, maar nog geen tijd […]
Alternatieven voor dure yoga props Ik ben groot fan van yoga props en gebruik ze nu méér dan toen ik beginner was. Yoga props helpen je groeien en houden je klein tegelijk. Helaas kunnen yoga […]
Hoe weet ik bij online yoga of ik het goed doe? Het is een vraag die ik vaak hoor: hoe weet ik zeker of ik het goed doe in een online yoga les? Als een […]
5 verrassende voordelen van online yoga Hoor je steeds dezelfde voordelen van online yoga maar twijfel je nog steeds om thuis yoga te doen met online begeleiding? Dan heb ik nog 5 verrassende voordelen van […]
Waar zet je je beeldscherm tijdens live yoga? Een groot voordeel van online yoga met live begeleiding: de docent kan persoonlijke tips en cues geven. Daarvoor is het wel belangrijk dat de yogadocent je goed […]
Waarom mediteren jou (nog) niet lukt Probeer je thuis te mediteren, maar heb je nog steeds het gevoel dat het niet echt lukt? Dit zijn 3 redenen waarom: 1. Je weet niet hoe mediteren moet […]
Online yoga, dat werkt toch niet? Ik vond online yoga twee keer niets. Echt. Ik kreeg er geen gevoel bij en er zat geen stok achter de deur om yoga te doen. Ik kon het […]
Ideale playlist voor ochtendyoga thuis Een nieuwe yoga playlist is beschikbaar! Start je dag goed! Deze Beats voor ochtendyoga leidt je yoga flow gedurende 30 minuten. Er zit een opbouw in de afspeellijst, dus ik […]