Ben je op zoek naar betaalbare yogakleding voor thuis? Dit zijn mijn twee favoriete yoga kledij merken met degelijke prijzen.

Toen ik met yoga begon, schrok ik me te pletter hoe prijzig yogabroeken zijn. Alsof 100 euro een normale prijs voor een broek die je één uur per week en public aan hebt. En verder gewoon thuis op de bank waar niemand het ziet.

De volgende 2 merken zijn mijn absolute favorieten voor betaalbare yogakleding:

Cotton on Body

Cotton on Body is een duurzaam Australisch kledingmerk met een uitgebreide active wear en lounge afdeling.

We exist to make a positive difference in people’s lives, zeggen ze. Naast duurzame materialen en grote moeite om hun voetafdruk zo klein mogelijk te houden, hebben ze ook een duidelijk beleid tegen sweat shop slavernij en andere louche praktijken.

Bovendien maken ze ook een positief verschil in mijn leven, want de kleding zit heerlijk! De gemiddelde prijs van een Cotton on Body yogabroek is 25 euro en een yoga top of T-shirt krijg je voor ongeveer 20 euro.

En het beste is, je vindt Cotton on Body op Zalando (gratis verzending en retour).

Oysho

De active wear van Oysho is simpelweg kwalitatief en betaalbaar. Het hoofdkantoor is gevestigd in Spanje, maar er is een Nederlandstalige website.

De leggings (gemiddeld 35 á 40 euro) hebben een meer sportieve look&feel dan Cotton on Body. Wees er bewust van dat dit je yoga sessie kan beïnvloeden. Als je een strakke sportlegging aan trekt, geef je jezelf onbewust een seintje dat je een uur aan de power yoga moet, terwijl je misschien toe was aan een goeie sessie ontspanningsyoga.

Desalniettemin vind je alleen maar chille lounge kleding van Oysho op Zalando en nauwelijks sportieve leggings. Voor dat laatste moet je naar de website van Oysho zelf (gratis retourneren).

En bij deze kan ik je op het hart drukken dat de Oysho yogabroeken niet doorschijnen en normale maten hebben. Twijfel je? Ga voor een maatje groter.

Werkkleren uit, yogakleren aan!

Top blogs

 Categorieën

Yoga thuis

De yogastudio voor jouw yoga practice thuis

Ontdek hoe je zonder veel moeite je eigen yoga sessies maakt en hoe je thuis een yoga routine bouwt. Volledig online en Nederlandstalig.

Want JIJ bent jouw beste yoga coach. Bepaal zelf hoe je beweegt op de yogamat en in het leven.